Najveća Mercatorova trgovina u Stožicama

Bez autora
Apr 08 2010

Član uprave Mercatora Peter Zavrl jučer je s poduzećem Grep potpisao dugoročni ugovor o najmu trgovačkog lokala u centru Stožice, koji će biti najveći u Sloveniji i prostirati se na 7200 m2. Veći Mercatorovi centri postoje u Novom Sadu i Beogradu. Osim Mercatora, 2800 m2 unajmilo je njegovo zavisno društvo koje ima licencu Intersporta. Mercator će tako unajmiti oko 13 posto svih budućih trgovačkih površina u Stožicama, a prema neslužbenim informacijama, za najam će plaćati 20 eura po kvadratnom metru. Najamnine se kreću između 8 i 150 eura. Drugi najveći lokal navodno će unajmiti Merkur ili Obi.

Najveća Mercatorova trgovina u StožicamaČlan uprave Mercatora Peter Zavrl jučer je s poduzećem Grep potpisao dugoročni ugovor o najmu trgovačkog lokala u centru Stožice, koji će biti najveći u Sloveniji i prostirati se na 7200 m2.

Veći Mercatorovi centri postoje u Novom Sadu i Beogradu.

Osim Mercatora, 2800 m2 unajmilo je njegovo zavisno društvo koje ima licencu Intersporta. Mercator će tako unajmiti oko 13 posto svih budućih trgovačkih površina u Stožicama, a prema neslužbenim informacijama, za najam će plaćati 20 eura po kvadratnom metru. Najamnine se kreću između 8 i 150 eura. Drugi najveći lokal navodno će unajmiti Merkur ili Obi.
 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik